Legal warning

elsdelrepla.com, property of Codiestudi Equip Tècnic S.L.P. with NIF B55309538, with address c / de la Força, no. 13, pral. 2nd 17004 Girona.

Anyone can browse parts of our website without registering. We promise to protect your privacy and, therefore, we have developed this Privacy Policy to explain:

What information is collected

• How we use the information compiled

• How we store and protect the information

• How do we transfer the information we collect internationally

• We recommend that everyone read it carefully, to familiarize yourself with our privacy practices.

 

What information is collected

To offer you our services, we collect or receive your personal information in a number of ways.

 

Use of the service

We collect information that you provide and that is derived from your interactions with the website.

 

Automated information

By accessing our website, our servers automatically receive and store information from your browser, such as your browser's data, your IP address, the page you requested, and the landing page. This information is stored in log files for a maximum of 30 days. We use this information only to defend our servers against abuses, to solve technical problems and to understand how our platform is used.

 

Analytics information

To improve the functionality of the website and understand its use, we rely on statistical information services that collect anonymous information about website visits (for example, pageviews, duration of visits, browser and operating system).

 

Cookies

Like many other websites, our website uses cookies in your browser. elsdelrepla.com has a page dedicated to the Cookies Policy, which explains in detail what are cookies, as used by deldelpla.com and commands you can control or eliminate them. The Cookies Policy page is an integral part of this Privacy Policy.

 

Customer service

When you contact us with questions or ask for help, we keep your message and contact information to help you.

 

How we use the information collected

 When you access or use our services, we collect, use, share and process your information as described in this Privacy Policy.

In more detail, we use the information we compile for:

 Improve our service

Any of the information you provide is used to analyze, develop and improve the website. For example, we use third-party analytics providers, such as Google Analytics, for information on how to use our website and help us improve it.

Keep our service safe and secure losdelrepla.com can use your information to guarantee the security and safety of our website. Some of the service providers we use include: Analytics

To understand how to use and improve our website, we use a third-party statistical information service called Google Analytics provided by Google. This service collects anonymous information about the use of the website (for example, the time of visits, pages viewed and the type of operating system used) through the use of cookies. The data collected by Google Analytics about your use of our website is retained for a period of 26 months. You can find the Google Privacy Policy on your website.

 

 Legal obligations elsdelrepla.com can also share information with third parties about investigations, legal inquiries and legal or administrative procedures, when required by law. How we store and protect the information Security We take the security of the personal information very seriously and do everything possible to safeguard it.

Can Quitu

—Full-scale renovation of an old house in the historic district of Tossa de Mar to cater for the needs of its new residents.



The existing house had a sub-optimal layout, with small and dark rooms. The aim of the project was to create a spacious layout, with wide and bright spaces. 

Existing framings and roofs were in poor condition and therefore torn down and replaced, but the original façades were preserved. The balconies on the façade of the backyard were also removed, to maximize sunlight in the new garden. 

The project includes the addition of an extra floor while preserving and renovating the existing roof, facing south, in order to create an additional exterior space for the new dwellers. 

In the ground floor, the redesign of the existing staircase opened a new, more generous space for the loung, kitchen and living room area, with direct access to the new garden. 

When / 2021
Where / Tossa de Mar
Floor area / 180,00 m2 
Budget / 240.000 €
Technical architect / Jose Antonio Martín Erquicia (planarquitecto.com)
Photography / Marc Torra (fragments.cat)

Contractors / Construccions Angel Xirgu, Interllar (distribuidor Dica)

Instagram / click on #el_replà18127

https://elsdelrepla.com/Can Quitu
https://elsdelrepla.com/Can Quitu
https://elsdelrepla.com/Can Quitu
https://elsdelrepla.com/Can Quitu
https://elsdelrepla.com/Can Quitu
https://elsdelrepla.com/Can Quitu
https://elsdelrepla.com/Can Quitu
https://elsdelrepla.com/Can Quitu
https://elsdelrepla.com/Can Quitu
https://elsdelrepla.com/Can Quitu
https://elsdelrepla.com/Can Quitu
https://elsdelrepla.com/Can Quitu
https://elsdelrepla.com/Can Quitu
https://elsdelrepla.com/Can Quitu
https://elsdelrepla.com/Can Quitu
https://elsdelrepla.com/Can Quitu
https://elsdelrepla.com/Can Quitu
Can Quitu

—Full-scale renovation of an old house in the historic district of Tossa de Mar to cater for the needs of its new residents.



The existing house had a sub-optimal layout, with small and dark rooms. The aim of the project was to create a spacious layout, with wide and bright spaces. 

Existing framings and roofs were in poor condition and therefore torn down and replaced, but the original façades were preserved. The balconies on the façade of the backyard were also removed, to maximize sunlight in the new garden. 

The project includes the addition of an extra floor while preserving and renovating the existing roof, facing south, in order to create an additional exterior space for the new dwellers. 

In the ground floor, the redesign of the existing staircase opened a new, more generous space for the loung, kitchen and living room area, with direct access to the new garden. 

When / 2021
Where / Tossa de Mar
Floor area / 180,00 m2 
Budget / 240.000 €
Technical architect / Jose Antonio Martín Erquicia (planarquitecto.com)
Photography / Marc Torra (fragments.cat)

Contractors / Construccions Angel Xirgu, Interllar (distribuidor Dica)

Instagram / click on #el_replà18127

https://elsdelrepla.com/Can Quitu
https://elsdelrepla.com/Can Quitu
https://elsdelrepla.com/Can Quitu
https://elsdelrepla.com/Can Quitu
https://elsdelrepla.com/Can Quitu
https://elsdelrepla.com/Can Quitu
https://elsdelrepla.com/Can Quitu
https://elsdelrepla.com/Can Quitu
https://elsdelrepla.com/Can Quitu
https://elsdelrepla.com/Can Quitu
https://elsdelrepla.com/Can Quitu
https://elsdelrepla.com/Can Quitu
https://elsdelrepla.com/Can Quitu
https://elsdelrepla.com/Can Quitu